Συμμετοχή στην Εκδήλωση “Education Evolution: Education 4.0 for Industry 4.0”

Η ετήσια εκπαιδευτική συνάντηση «Education Evolution» του προγράμματος Tech Talent School for Educators επιστρέφει για 3η χρονιά, υβριδικά, από 5 εως 7 Απριλίου 2023 με τίτλο: Education Evolution: Education 4.0 for Industry 4.0.

Η πρώτη μέρα της δράσης θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης σε νέο χώρο στο THE HUB EVENTS.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από εμπνευσμένες ομιλίες και συζητήσεις, εκπαιδεύσεις και εργαστήρια, με επίκεντρο τις ψηφιακές τεχνολογίες, καθώς και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος Tech Talent School for Educators για το έτος 2022.Στόχος μας είναι να εξερευνήσουμε πώς διαμορφώνεται το οικοσύστημα εκπαίδευσης στο νέο παγκόσμιο περιβάλλον (Education 4.0) λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα μετάβαση της αγοράς προς την αυτοματοποίηση και την ψηφιοποίηση (Industry 4.0).

Η Eλένη Πετρά M.Sc. του Ε.Κ. “Αθηνά” – Μονάδα Καινοτομίας για τις Γυναίκες (IUW), συμμετέχει στην ετήσια εκδήλωση του προγράμματός, στις 5 Απριλίου 2023, στο The Hub Events (Aλκμήνης 5, Aθήνα 118 54), όπου θα συζητηθεί το θέμα “Έρευνα και Καινοτομία: Η παιδαγωγική τους αναπλαισίωση”.

Ολόκληρη την ατζέντα του τριήμερου της εκπαιδευτικής δράσης και δηλώσεις συμμετοχής στη σελίδα: https://educationevolution.gr/

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn